Musik til Mosaik

Kære alle

vi er så heldige at skulle lytte til mange dejlige musikere med deres guitarer denne weekend. Vi får besøg af Maxpax, Angeliya, Kristian og Tinkuy Husorkester.

Max
Maxpax. Efter at have bildt mig ind hele mit liv at jeg ikke kunne tegne og male eller synge, har jeg besluttet mig for at gøre det alligevel og laver nu både malerier og skriver sange.
Angeliya
Angeliya
kristian
“Jeg hedder Kristian og er 17 år gammel, Jeg synger, spiller guitar, trommer, keyboard, bas, mundharmonika og elsker at udvide min horisont med flere instrumenter og udtryk. Jeg er passioneret omkring min musik, og det at fornye genrer. Jeg elsker at eksperimentere med toner og at udfordre musikverdenens faste principper!”
Tinkuy husorkester
Disse smukke musikere holder til i det spirituelle fitnesscenter Tinkuy på Nørrebro. De skaber en fantastisk stemning!