Læs om Den Grønne Dal og vores behandlere her

FERNISERING V/ SUZANNE ULRIKKA
Under den samme måne

Fernisering 30. september kl. 14 – 17

Billeder af Suzanne Ulrikka og lydbilleder ved Hanne Skov

Suzanne Ulrikka skaber billeder, tegninger og collager med poetisk afsæt i naturen og et fabulerende univers. Uddannet fra Danmarks Designskole med professionelt virke som illustrator, tegner og grafisk designer. De udstillede billeder er originale sider fra en lille håndlavet bog med titlen: “Under den samme måne* og udvalgte tryk fra bogen: Engle og Elefanter.

Bøgerne er skabt i kunstnerboligen Gammel Have på Fyn under månens klare lys på den mørke nattehimmel. Motiverne er inspireret af vidderne i området, dans og indre landskaber.

Lydbilleder

Syngende lydbilleder udvider iagttagerens oplevelse til mere end at sanse gennem øjnene. Hanne Skov går i sangdialog med Suzanne Ulrikkas værker kl. 14.45 og igen kl. 15.45. Oplev det!
Sanger og spontankomponist Hanne Skov er opvokset med Vesterhavets brusen og Limfjordens stilhed. Sangen i hende udsprang fra denne egn, og spredte sig over viser, ind i jazz, soul og verdensmusik, undervejs kombineret med en konservatorieuddannelse. Også i hendes improvisationer er
musikalsk nærvær kendetegnende for hendes sang.

Velkommen

Suzanne Ulrikka Pedersen · (+45) 26 79 70 77 · suzanne@ulrikka.com · ulrikka.com
Se begivenheden på Facebook

Dalens Galleri – Den Grønne Dal, Godthåbsvej 182, 2720 Vanløse