Anna Weber Henriksen

anna_weber_henriksenAnna Weber Henriksen, 26 år.

Bosat i Herlev, hvor jeg pt. arbejder på et kunstprojekt om Ejby Mose.

Ellers går hverdagen som studerende på Det Fynske Kunstakademi, arrangør af Spirefestival, kurator i kunstnerfællesskabet PVC og studentermedarbejder på Overgaden institut for samtidskunst.

Artist Statement

Nysgerrighed og undren er blandt de ord kunstneren Anna Weber Henriksen bruger om sin praksis. Hendes arbejde er en konstant process, der udforsker de fantastiske små og tilsyneladende tilfældige elementer, som ligger lige under vores fødder.

Det omgivende landskab har lige siden opvæksten på Tuse Næs, fanget hendes opmærksomhed. At se marker blive pløjet op igen og igen – jord man ikke må betræde, fordi det er nogle andres, med de synlige og usynlige skel i mellem matrikel og hektar. Muldvarpeskud og fiskeskæl. Selvforsyning og Dagli´Brugs. Foranderlighed og stilstand.

Disse indtryk er udgangspunktet for utallige projekter af undersøgende og eksperimenterende karakter. Indtryk hun deler med os igennem vandringer, videoer, fotos, lyd eller installationer. Du kan opleve hendes univers, som stedsspecifikke projekter ude i landskabet, eller du kan finde hende indendøre, som nu i Den Grønne Dal.

Anna er 26 år og bosat i Herlev, hvor hun arbejder på et kunstprojekt om Ejby Mose. Ellers går hverdagen som studerende på Det Fynske Kunstakademi, arrangør af Spirefestival, kurator i kunstnerfællesskabet PVC og studentermedarbejder på Overgaden institut for samtidskunst.

At Se
#  Skade # Gråand # Fasan
(Felt-fotografi af Anna Weber Henriksen)

1_at_se_skade2_at_se_graaand3_at_se_fasan

(3x18cmx24cm) 750kr/stk. (Kan sludre om rabat ved køb af serien)

www.annaweber.dk – mail@annaweber.dk – +45 40513089

Vores lille galleri er placeret i 'Den Grønne Dal' på Godthåbsvej 182 i København __________________________________ Our gallery is placed in 'Den Grønne Dal' on Godthåbsvej 182 in Copenhagen