Lise Ulvedahl Carlsen

Lise Ulvedahl CarlsenLise Ulvedahl Carlsen

Jeg er en 21-årig franskstuderende/kunstner, som bruger det bedste af min tid på at lege med de ord hverdagens små finurligheder sender ind i mit hovede. Disse ord, som bliver til sætninger, forsøger jeg så at udtrykke via mine værker, som for det meste om handler kvinden og idealerne dertil. Jeg laver primært foto- og videoværker, men går også fra tider til tider i krig med maleri, tegning, skulpturer og installationer. Mit værk, “Pas på budgettet”, handler her ikke så meget om idealer, men mere bare frustrationen over at skulle betale for noget, som man har betalt for en gang. At betale for at gøre noget gammelt nyt, lidt ligesom når en 60-årig dame får botox eller restylane sprøjtet ind i sit ansigt, eller får løftet brysterne højere op end de nogensinde har været før og måske endda 3 BH størrelser større. Jeg forstår ikke hvordan nogen kan se sådan okay glade og tilfredse ud på det billede, for det er så irriterende penge at skulle af med. Jeg sad og kiggede på pasbilledet og tænkte på at det kunne være sjovt at det give det en billedtekst og på en måde betragte det som et værk, så det gjorde jeg og nu er det et værk. Det næste værk kunne være at prøve reelt at smile på et pasbillede (med øjnene selvfølgelig, de har jo deres regler.), for det ville om ikke andet være en kunst i sig selv.

Værk: “Pas på budgettet”, fotocollage.passport

Vores lille galleri er placeret i 'Den Grønne Dal' på Godthåbsvej 182 i København __________________________________ Our gallery is placed in 'Den Grønne Dal' on Godthåbsvej 182 in Copenhagen