Om os

(English press here)

Dalens Galleri er en del af Den Grønne Dal som er placeret på Godthåbsvej 182, lige overfor Grøndal station og Grøndalsparken. Et sandt krydspunkt mellem Vanløse, Frederiksberg, nordvest og Brønshøj.

Da galleriet lejer sig ind i Den Grønne Dals lokale som i hverdagen anvendes til behandlinger og kurser mm, er konceptet at hver udstilling af billeder hænger i lokalet 1-3 måneder, til glæde for alle kunder i Den Grønne Dal, mens decideret galleribesøgende kun kan komme og se udstillingen på ferniseringsdage.

Vi savner en eller flere gallerister som har lyst til at stå for galleriet. Hvis du er interesseret, kan du sende en mail til dalensgalleri@gmail.com.

Pt. køres galleriet af Den Grønne Dals leder Hannah N. Curden. Hannah er desuden uddannet psykolog fra Københavns Universitet, med speciale i narrativ terapi samt kropsorienteret arbejde. Hun har en videreuddannelse som coach og proceskonsulent og Mindfulnessinstruktør.

Herudover har Hannah tidligere arbejdet kreativt som skuespiller, danser, yogainstruktør og speaker. Elementer som i mange sammenhænge er blevet flettet ind i det psykologiske arbejde, med stor fordel.

Vores lille galleri er placeret i 'Den Grønne Dal' på Godthåbsvej 182 i København __________________________________ Our gallery is placed in 'Den Grønne Dal' on Godthåbsvej 182 in Copenhagen