Rosa Christine Irsø

unnamedJeg er 14 år og bor og kommer fra Frederiksberg. Jeg udlever min allerstørste passion, nemlig at tegne. Jeg kan tegne dagen lang, også i undervisningen. Når jeg bliver voksen kunne jeg godt tænke mig at være mode designer. Og det har været min drøm siden 4. klasse. Men ellers danser jeg ballet hver                                                                                  torsdag og jeg hygger mig med det                                                                            og har gode venner.

                                                                         Rydel Snap-filter.                                                                                                                  Blyant på papir                                                                                                                        400 Kr.

Vores lille galleri er placeret i 'Den Grønne Dal' på Godthåbsvej 182 i København __________________________________ Our gallery is placed in 'Den Grønne Dal' on Godthåbsvej 182 in Copenhagen