Vil du udstille?

Alle kunstnere inviteres til at kontakte os ved interesse i at udstille i vores lille lokale.

Det er gratis at udstille i Dalens Galleri og vi tager ikke procenter af dit salg. Til gengæld hører vi under foreningen Nærhed, så du må være medlem af denne hvor kontingentet er en halvtredser.

Ønsker du at afholde fernisering, må du dog leje lokalet til dette. Prisen er kr. 700,- (der tillægges ikke moms) for en lørdag eller søndag. Dette inkluderer tre timers fernisering, en time til forberedelse, en time til oprydning, samt nogle timer til ophængning af kunsten weekenden forinden og tid til nedtagning. Vi stiller lidt hjælp til rådighed, både til ophængning af værkerne og til selve ferniseringsafholdelsen.

Udstillingen varer gerne tre måneder eller efter aftale, frem til næste fernisering. Hvis du gerne vil afholde flere åbent hus dage, er du velkommen til at leje dig ind flere gange. Herudover er muligheden for potentielle købere, for at se værkerne, gennem vinduet, når lokalet ikke anvendes til behandlinger, samt når folk selv modtager behandling eller deltager i aktiviteter i lokalet.

Der tages et depositum på kr. 1.000,- som tilbagebetales når udstillingen er afsluttet og lokalerne forladt uden du eller ferniseringsgæster er kommet til at ødelægge noget eller lignende.

Vi har ikke nogen forsikring der dækker dine værker, så de hænger der på eget ansvar. Såfremt der sker et indbrud, tyveri fra andre gæster i lokalerne, uheld eller skader, så kan vi desværre ikke tilbyde erstatning. Indtil videre har vi dog ikke oplevet tyveri eller skader, efter at have haft udstillinger i fem år.

Ved interesse i at udstille, så bedes du sende en mail med fotos af din kunst og ønske om dato. Herefter vender vi tilbage.

Ring evt til Hannah på tlf. 60633699 og få en snak.

Vores lille galleri er placeret i 'Den Grønne Dal' på Godthåbsvej 182 i København __________________________________ Our gallery is placed in 'Den Grønne Dal' on Godthåbsvej 182 in Copenhagen